Velkommen ombord
Baseret på succesen i festivalens premiere-år, tyder meget på, at FOOD ON FIRE allerede har fundet sin grundform. Destination Sjællands gæstetilfredsundersøgelse fastslår entydigt, at festivalen appellerer bredt og at kombinationen af marked med mulighed for at møde lokale producenter, kokkekonkurrence, bål-talks og et aktivitetsudbud for både børn og vokse, er det som gør FOOD ON FIRE et besøg værd.
Når FOOD ON FIRE løber af stablen igen i 2024 vil grundkonceptet derfor være uændret, men en række nye tiltag forventes, på baggrund af erfaringerne fra år 1 samt ønsker fra gæster og samarbejdspartnere, at blive introduceret:
- Festivalpladsen udvides, bl.a. med flere aktiviteter og nyt spejderområde
- Kokkekonkurrencen omdannes til et nyt og årligt tilbagevendende DM i Bålmad
- Madmarkedet udvides i areal, men komprimeres til tidsrummet kl. 10:00 – 18:00
- Nye madtilbud til publikum, bl.a. aften-banket og madsalg ved kokkestuderenede
- Markedsføringen intensiveres – både i og uden for Destination Sjællands geografi
Med dette udgangspunkt, inviterer Destination Sjælland igen til samarbejde og håber, at mange lokale fødevareproducenter, gårdbutikker og restauranter vil bidrage til at skabe Danmarks mest indbydende madmarked på FOOD ON FIRE 2024 og dermed være med til at sætte Vestsjælland, VORES fødevarer og madoplevelser på landkortet.
Læs mere om mulighederne for deltagelse på FOOD ON FIRE’s skov-foodmarked her på hjemmesiden eller kontakt Destination Sjælland for yderligere information.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i samarbejdet.