...
Dage
Timer
Minutter
sekunder

BLIV Frivillig

Vil du være frivillig?

Kunne du tænke dig at være med til at tænde op under en uforglemmelig begivenhed i form af Danmarks nye bålfestival , der i 2024 afvikles for 2. gang?

Nu har du chancen og du kommer til at være lige midt i begivenhedernes centrum! Vi leder efter engagerede frivillige til at være en del af vores team, der hjælper med at løfte en række forskelligartede opgaver i forbindelse med FOOD ON FIRE.

FOOD ON FIRE foregår lørdag d. 14. september kl. 10:00 – 18:00, men opbygningen foregår primært dagen før, dvs. fredag d. 13. september, mens nedtagningen sker søndag d. 15. september.

Med andre ord: vi har et behov for hænder hele perioden og der er masser af muligheder for at hjælpe til både før, under og efter festivalen.

Vi får brug for alt den hjælp du kan give os: fra et par timer til hjælp alle dage. Alle bidrag er værdsatte. Vi håber, at vi kan få dig med på holdet. Du kan frit vælge den arbejdsopgave, som passer dig.

Hvad handler det om?

FOOD ON FIRE er en fejring af mad, fællesskab og kulinarisk kreativitet. For at skabe den bedste oplevelse for vores gæster, har vi brug for din hjælp. Uanset om du er en eventyrlysten madelsker, en kreativ ildsjæl, har håndværksmæssig erfaring eller blot ønsker at engagere dig lokalsamfundet, er der en plads til dig i vores frivilligteam.

Hvordan kan du bidrage?

Der er mange måder, du kan være med til at gøre en forskel i forbindelse med FOOD ON FIRE.

Klargøring af festivalplads: assister med opsætning, skiltning og andre praktiske opgaver (13. september)

Gæsteservice: vær velkomstvært vores besøgende, hold festivalpladsen pæn og skab en hjertelig atmosfære 

Parkeringsservice: 
hjælp med at vejlede gæster i bil i forbindelse med ind- og udkørsel

Aktivitetskoordinator: støt op om mad- og aktivitetsudbydere gennem løbende support og praktisk hjælp 

Vagtservice: vær behjælpelig med at sikre festivalpladsens boder og aktivitetsområder før og efter afvikling 

Førstehjælp: hjælp os med at sikre korrekt og livsreddende førstehjælp, hvis der opstår en nødsituation

Kommunikation: vær med til at sprede fortællingen om festivalen og dens højdepunkter online og offline 

Nedtagning af festivalplads: assister med nedtagning, oprydning og andre praktiske opgaver (15. september)

Hvorfor være frivillig hos os?

Deltager du som frivillig, får du muligheden for sætte dit præg på en fortsat ny festival. Vi lægger stor vægt på fællesskabet og hyggen, og vi har altid fokus på, at det skal være sjovt at give en hånd med. 

Du får tilmed:

  • Mulighed for at komme helt ind i maskinrummet på festivalen og få minder for livet
  • Nye bekendtskaber, da du bliver en del af et nyt netværk med andre frivillige
  • Erfaring indenfor eventplanlægning og -afvikling samt kvalificering af dit personlige CV
  • Personlig tilfredsstillelse ved at gøre en positiv forskel
  • Evig taknemmelighed for dit arbejde som frivillig 
  • Som frivillig på festivalen får du udleveret mad og drikke. 

 

Sådan bliver du frivillig på FOOD ON FIRE:

Det er nemt at blive en del af vores frivilligteam og du kan tilmelde via formularen. Vi vil efterfølgende kontakte dig med yderligere information og detaljer om de forskellige opgaver.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

Vi håber at du har lyst til at indgå i arbejdet med at skabe en uforglemmelig oplevelse og vil glæde os til at byde dig velkommen som en vigtig del af vores frivilligteam! 

Tusind tak fordi du gerne vil være med!

Tilmeld dig her

har du spørgsmål

Telefon

7025 2206

Email

info@desj.dk

Adresse

Sdr. Stationsvej 26, 2. sal
4200 Slagelse

EVENTYRSPORT

Mød outdoorkæden Eventyrsport. På deres stand kan du lave toast på bålet, smage en god kop kaffe brygget på bålet og deltage i konkurrencen med mulighed for at vinde lækkert båludstyr. Hos Eventyrsport finder du også forskelligt udstyr og grej, der kan købes til en fantastisk dag omkring bålet hjemme i haven. 

Læs mere om Eventyrsport 

HVOR: • Eventyrsport

HVORNÅR: • Hele dagen

Båltalk med lene beier

Tema: Bålets betydning

Lene Beier møder Eskild Vagn Olsen, direktør for Museum Vestsjælland 

Med Lene Beier som moderator, bliver FOOD ON FIRE rammen for en række live-samtaler, der sætter ild og bålmadlavning i centrum. Vi har til formålet inviteret inspirerende profiler, meningsdannere og innovative iværksættere til at dele deres viden og bud med os på forskellige spørgsmål og temaer.

I dagens fjerde og sidste båltalk, taler Lene Beier med Eskild Vagn Olsen fra Museum Vestsjælland, som sætter bålet i et historisk perspektiv og giver sit bud på, hvad bålet gør for vores madkultur.

HVOR: sceneteltet

HVORNÅR: • 18:00 – 18:20

Båltalk med lene beier

Tema: Alene i vildmarken

Lene Beier møder Sanne Larsen og Jon Lindberg, tidligere deltagere i Alene i Vildmarken

Med Lene Beier som moderator, bliver FOOD ON FIRE rammen for en række live-samtaler, der sætter ild og bålmadlavning i centrum. Vi har til formålet inviteret inspirerende profiler, meningsdannere og innovative iværksættere til at dele deres viden og bud med os på forskellige spørgsmål og temaer.

I dagens tredje båltalk møder Lene Beier to TV-personligheder kendt fra Alene i Vildmarken på DR, nemlig Jon Lindberg (vinder i 2017 og forfatter til Bålkogebogen) og soranske Sanne Larsen (deltager i 2017 og 2023) til en spændende snak om både livet og madlavning i vildmarken.

HVOR: sceneteltet

HVORNÅR: • 17:00 – 17:20

Båltalk med lene beier

Tema: LOKALE SPECIALITETER ON FIRE!

Lene Beier møder Fritz Müller, brygger hos Reersø Bryghus

Med Lene Beier som moderator, bliver FOOD ON FIRE rammen for en række live-samtaler, der sætter ild og bålmadlavning i centrum. Vi har til formålet inviteret inspirerende profiler, meningsdannere og innovative iværksættere til at dele deres viden og bud med os på forskellige spørgsmål og temaer.

I dagens anden båltalk taler Lene Beier med brygger Fritz Müller – også kendt som Den Gale Brygger – fra Reersø Bryghus om, hvorfor øl og bålmad hænger uløseligt sammen, om lokale råvarer og Vestsjællands styrkepositioner som kulinarisk destination og selvfølgelig om On Fire, Reersø Bryghus’ nye Indian Pale Raw Ale udviklet og brygget til årets FOOD ON FIRE festival.

HVOR: sceneteltet

HVORNÅR: • 16:00 – 16:20

Båltalk med lene beier

Tema:  KOKKEKONKURRENCEN 2023

Lene Beier møder Michael Museth, stifter af Folkets Madhus.

Med Lene Beier som moderator, bliver FOOD ON FIRE rammen for en række live-samtaler, der sætter ild og bålmadlavning i centrum. Vi har til formålet inviteret inspirerende profiler, meningsdannere og innovative iværksættere til at dele deres viden og bud med os på forskellige spørgsmål og temaer.

I dagens første båltalk kigger Lene Beier og Michael Museth frem mod årets FOOD ON FIRE Kokkekonkurrence og moderatoren for konkurrencen vil give sit bud på, hvad bålmad kan og hvad vi kan forvente os af konkurrencen, hvor fire vestsjællandske kokke dyster i disciplinen mad over åben ild.

HVOR: konkurrenceteltet

HVORNÅR: • 11:45 – 12:00 

Bålsang med Simone!

Der er udsigt til en med garanti stemningsfyldt og intim oplevelse, når den lokale sangerinde Simone går på scenen og i flammernes skær synger for, når der er sang ved bålet på FOOD ON FIRE.

Simone har stået på de fleste scener i Danmark og er blevet akkompagneret af alt fra store symfoniorkestre og bigbands til enormt talentfulde musikere ved mere intime koncerter. Simone har ydermere vundet Scenen er din på TV2, har siden udgivet flere albums og 3 gange deltaget i Dansk Melodi Grand Prix – hver gang med en flot tredjeplads som resultat.

Læs mere om Simone 

HVOR: • Sceneteltet

HVORNÅR: • 19:00

Ballonflyvning over FOOD ON FIRE

Kig med fra landjorden når DreamBalloon sender luftballonen til vejrs og giver deltagerne ombord i luftballonen en unik mulighed for at opleve Destination Sjælland oppefra. For deltagerne venter selvsagt en uforglemmelig oplevelse. At svæve lydløst hen over by og natur, kun afbrudt af brænderens rå hvæsen. Udsigten er fantastisk. Alting ser anderledes ud oppefra og du ser nye ting du ikke har bemærket før.

Varmluftballoner flyver altid kun i stille vejr og derfor er opsendelse af luftballonen med forhold for vindforhold på dagen.

Deltagelse kræver forudbestilt billet købt hos DreamBalloon

Du har også mulighed for at vinde to billetter til ballonflyvningen. Nærmere information om konkurrencen, som kører frem til d. 15. september kl. 10:00 findes på FOOD ON FIRE’s Facebook-side: Deltag her

Læs mere om DreamBalloon

HVOR: Aktivitetsområde ved P-plads

HVORNÅR: 18.30

KONKURRENCE-LODTRÆKNING

På FOOD ON FIRE, har du mulighed for at vinde attraktive præmier fra en række af festivalens samarbejdspartnere:

1 x Weber Smokey Joe Premium Kulgrill, 37 cm, værdi: 899 kr.
1 x SACKit gavekort til webshop, værdi: 1.000 kr.

Du deltager i konkurrencen ved at udfylde et konkurrencekort som du finder flere steder på festivalpladsen.

HVOR: Weber Grill Academy

HVORNÅR: 17:30 ( lodtrækning )

Sanketur og primitiv madlavning ved bushcraft danmark

Lær at finde spiselige og brugbare planter i naturen omkring festivalpladsen. I Bushcraft Danmark lejren efter sanketuren tilbereder og smager vi på mad fra naturen, tilberedt over bål, uden brug af medbragt udstyr som gryder og pander. Lær at bage brød på sten og tilberede mad på udstyr lavet af naturen´s materialer. 

Bushcraft Danmark er Danmarks førende virksomhed inden for primitivt friluftsliv og vi brænder for de gode naturoplevelser og for at give vores erfaringer videre i et hyggeligt og stemningsfyldt miljø… naturen!

Bushcraft Danmark har 1000+ deltagere med på kurser, ture og ekspeditioner hvert år.

Læs mere om Bushcraft Danmark på www.bushcraftdanmark.dk

HVOR: Bushcraft Danmark

HVORNÅR: 15:30 – 17:30

FOOD ON FIRE Kokkekonkurrence

Et af højdepunkterne på årets festival venter, når nogle af Vestsjællands dygtigste kokke sætter hinanden i stævne for at dyste om sejren i FOOD ON FIRE kokkekonkurrencen 2023, æren og ikke mindst en plads i næste års DM i bålmad. Der dystes i mad over åben ild baseret på lokale råvarer leveret af skov food-markedets lokale producenter, mens konkurrencen på kompetent vis faciliteres af Michael Museth.

12:00: Officiel velkomst og præsentation af deltagere v/Michael Museth
12:15:  De 3 konkurrencedeltagere sættes i gang med 15 min. mellemrum
Hver deltager har præcist 2 timer (120 min.) til rådighed 
14:45: Afslutning på konkurrencen
15:00: Officiel kåring af vinderen af FOOD ON FIRE kokkekonkurrencen 2023 

Læs mere om FOOD ON FIRE kokkekonkurrencen 

Barteltet er faciliteret af Tipitipi – leverandør af Tentipi-telte

HVOR: konkurrenceteltet

HVORNÅR: • 12:00 – 15:00 

FOOD ON FIRE Kokkekonkurrencen faciliteres af Bon-fire og Tipitipi – leverandør af tentipi-telte

Båltalks på scenen

Med Lene Beier som moderator, bliver FOOD ON FIRE rammen for en række live-samtaler, der sætter ild og bålmadlavning i centrum. Vi har til formålet inviteret inspirerende profiler, meningsdannere og innovative iværksættere til at dele deres viden og bud med os på forskellige spørgsmål og temaer såsom bålets rolle og betydning i et historisk perspektiv, Vestsjællands potentiale som maddestination og livet i vildmarken.

HVOR: sceneteltet

HVORNÅR: • 11:00  16:00 17:30