Velkommen ombord
Baseret på succesen i festivalens første to år, tyder meget på, at FOOD ON FIRE har fundet sin grundform. Destination Sjællands gæstetilfredsundersøgelse fastslår entydigt, at festivalen appellerer bredt og at kombinationen af madmarked med mulighed for at møde lokale producenter, kokkekonkurrence, bål-talks og et aktivitetsudbud for både børn og vokse, er det som gør FOOD ON FIRE et besøg værd.
Når FOOD ON FIRE løber af stablen for tredje gang i 2025 vil grundkonceptet derfor være uændret. På baggrund af erfaringerne fra de første 2 år samt ønsker fra gæster og samarbejdspartnere, forventer vi at introducerer flere nye tiltag.
- Festivalpladsen udvides, bl.a. med flere aktiviteter og flere udbydere på madmarkedet Sjællands Spisekammer
- Kokkekonkurrencen DM i Bålmad fortsætter i kølvandet af den store succes fra 2024
- Nye madtilbud til publikum, bl.a. med et aftenarrangement kaldet Bål Middagen
- Markedsføringen intensiveres – både i og uden for Destination Sjællands geografi
Med dette udgangspunkt, inviterer Destination Sjælland igen til samarbejde og håber, at mange lokale fødevareproducenter, gårdbutikker og restauranter vil bidrage til at skabe Danmarks mest indbydende madmarked på FOOD ON FIRE 2025 og dermed være med til at sætte Vestsjælland, VORES fødevarer og madoplevelser på landkortet.
Læs mere om mulighederne for deltagelse på FOOD ON FIRE’s madmarked her på hjemmesiden eller kontakt Destination Sjælland for yderligere information.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i samarbejdet.